sverigeicon

Den omtalade superfood nöten äntligen i Sverige

Utöver sin rika smöriga och unika smak finns det många fler anledningar till varför Pilinöten tagit sig till Sverige och nu beskrivs som det nya tillskottet inom superfoods. Superfoods är ett samlingsnamn för livsmedel som innehåller många näringsämnen och därav har många hälsofördelar. Pilinöten är komplett med protein och innehåller många viktiga vitaminer och mineraler. I Pilinötter hittar du näringsämnen som magnesium, kalium, kalcium, fett, protein, fosfor, zink, Vitamin B och Vitamin E. Den är dessutom rik på antioxidanter. Dess näringsämnen gör att Pilinöten har många hälsofördelar att skryta med. Den hjälper till att främja hjärthälsan, upprätthålla hälsosamma blodsockernivåer, främja muskelfunktion och vävnadsutvecklig, hjälper till att övervinna sömnproblem, boostar hud och hår samt ger dig naturlig energi.
Postcardsack2

Pilinötterna - Goda och nyttiga nötter för varje tillfälle

Pilinöten har en unik rik och smörig smak och är det perfekta valet för dig som letar efter energirika och nyttiga snacks för varje tillfälle. Pilinöten är även omtalad världen över som en superfood med grund i alla dess näringsämnen och hälsofördelar. De innehåller minst kolhydrater och har det högsta fettinnehållet av alla nötter på jorden, vilket gör det till det ultimata näringsmässiga energipaketet och ett solklart val för dig som letar efter nya varianter av nyttiga snacks.. De är enkla att ha med sig och mättar snabbt samtidigt som de ger dig massor av energi. Pilinötterna finns att köpa hos oss med smak av kokos, kakao och havssalt och är lika god att använda i matlagning och bakning som att äta direkt ur påsen, precis som dom är. En smakrik nöt full av hälsofördelar.
FunFactsticker

Visste ni att det räcker att äta 10st
pilinötter för att få ert dagliga behov
av magnesium och vitamin E?

Perfekt snacks för dig som håller en paleo, ketogen- eller vegansk kost

Pilinötter fungerar fint för dig som följer paleo, ketogen- eller vegansk kost och är ett gott alternativ med många hälsofördelar. Att hitta keto, paleo eller vegan snacks som är goda samtidigt som de håller sig inom ramarna för de specifika kostriktningar som dessa dieter innebär är ofta en utmaning. När du har en kosthållning som innebär att du utesluter många olika livsmedel ur din kost kan det ibland uppstå en brist på vissa viktiga näringsämnen din kropp behöver. Genom att äta Pilinötterna tillför du en stor del av vitaminer och mineraler din kropp behöver och som får dig att må bra. Du boostar även din kropp med mycket energi, som annars lätt går förlorad, genom att välja Pilinötterna som dina keto, paleo eller vegan snacks.
nuts

Inspirationstips

Grön smoothie bowl

Grön smoothie bowl

@emeliejanssonsjogren
Bananglass med jordnötssmör

Bananglass med jordnötssmör

@cleanlifestyle.se
Chokladkaka

Chokladkaka

@superfoodsweden

Proteinbowl

@emeliejanssonsjogren

Sommarsallad

@superfoodsweden
Laxsallad

Laxsallad

@thehealthybox
Chiapudding

Chiapudding

@guiltfree_living
Choklad-smoothies

Choklad-smoothies

@thehealthybox
Chiapudding

Chiapudding

@thehealthybox