Var är mina varor?

Ni får ett mejl med ett försändelse-id från Postnord som kan användas för att spåra paketet på Postnords hemsida.

Om du inte har fått paketet efter det leveransdatum som anges i ditt bekräftelsemejl, vänligen kontakta oss på info@pilinoten.se, så hjälper vi dig.


Följande leveranstider gäller: Postnord 1-3 dagar

Vilka valutor accepterar ni?

SEK (svensk krona) inom Sverige.

Jag har problem med att betala – finns det några andra betalsätt?

Vi accepterar kortbetalning genom iZettle (Visa,Mastercard & AMEX) samt Paypal och Klarna. Föredrar ni att hellre betala genom Swish, så kontakta oss på mail: info@pilinoten.se

Vad har ni för returpolicy?

Vi erbjuder återbetalning eller byte av den köpta varan inom 14 dagar från leveransdatumet om det finns skäliga grunder på att ni inte är nöjd med produkten. I vissa fall tar vi ut en returavgift, och returfrakten betalas av kunden. Men om varan har skadats under transporten, eller om du har andra synpunkter på produkterna, kontakta info@pilinoten.se inom en vecka efter att ordern kommit fram, och nämn ditt ordernummer i mejlet. Vi gör allt vi kan för att du ska bli nöjd och uppskattar alltid återkoppling från våra kunder!

Är det tryggt att beställa på nätet?

Vi använder kryptering via Secure Socket Layer (SSL) för att skydda din kreditkortsinformation. Innan du betalar dina varor kan du kontrollera att din uppkoppling till vår server är säker genom att titta i det nedre högra hörnet av websidan. Om du ser ett hänglås eller en nyckel betyder det att all kommunikation mellan din dator och vår server är krypterad och därmed säker.

Hur kan jag vara säker på att min information skyddas?

Vi tar integritetsskydd på största allvar och därför lämnar vi aldrig ut ditt namn, din mejladress eller någon annan information om dig till någon annan.

Jag är lite allergisk mot jordnötter. Kan jag ändå äta en del av era produkter?

Det enklaste och kortaste svaret är att vi inte rekommenderar det. Men visst är det en jättebra fråga. Jordnöten är egentligen inte en nöt, utan en baljväxt (precis som ärter och linser). Många frön som har skal kallas för nötter, trots att de egentligen inte riktigt stämmer in på den botaniska beskrivningen av en nöt. Men proteinerna som finns i jordnötter liknar de som finns i trädnötter. Därför kan personer som är allergiska mot jordnötter också vara allergiska mot trädnötter, till exempel mandlar, paranötter, valnötter, hasselnötter, macademianötter, pistagenötter, pekannötter och cashewnötter. De flesta som diagnostiserats med jordnötsallergi reagerar inte så starkt, utan får mildare symtom som magknip och klåda eller svullnad i halsen. De som får allvarliga symtom, som astma eller andningssvårigheter behöver medicinering om de kommer i kontakt med jordnötter. Oavsett vad du brukar få för reaktion så ska du undvika jordnötter om du är allergisk.

Jag vill jättegärna sälja Pilinöten! Jag har en butik – kan jag bli återförsäljare?

Om du har ett företag, ja! Kontakta oss på info@pilinoten.se. Efter att vi har hörts av så återkommer vi med alla produkter, priser, specialpriser, kampanjer etc.

Kan jag få ett bättre pris om jag köper i parti?

Ja, du kan registrera dig som återförsäljare, och om ditt företag godkänns kan du köpa i parti till ett förmånligare pris.

Jag är privatperson och vill hellre köpa större kvantiteter?

Vi uppskattar er feed-back och vill alltid anpassa vårt sortiment till våra kunder. Gör en förfrågan så löser vi det.

Vad har ni för policy när det gäller cookies? Vilka cookies använder ni och kan jag vara säker på att min information är trygg här?

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.